Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

Partners

Partners waarmee Planlogic samenwerkt

ERP is de ruggegraat (back bone) voor de operatie van ieder bedrijf. Een ERP systeem staat daarom niet op zichzelf en is gekoppeld aan verschillende oplossingen die samen het ICT Landschap vormen. Planlogic heeft een breed partner netwerk van bedrijven waarmee zij mee samenwerkt op het gebied van hardware, software en advies. Onderstaand een aantal van onze partnerbedrijven:

Samenwerkingen

Gecertificeerd SAP Partner

SAP is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich specialiseert in bedrijfssoftwareoplossingen voor kleine, middelgrote en internationale ondernemingen.

PPS One

PPS One is een aanvulling op standaard SAP specifiek ontwikkeld voor bedrijven in de maakindustrie. PPS One biedt functies voor o.a. capaciteitsplanning en uitbesteding. PPS One integreert naadloos met SAP.

Process Force

ProcessForce is een aanvulling op standaard SAP en ontwikkeld voor bedrijven in de maak -en procesindustrie. ProcessForce biedt o.a. functies voor capaciteitsplanning, receptenbeheer en kwaliteitscontrole en een interactief planbord voor scheduling. ProcessForce integreert naadloos met SAP.

Ensior

Ensior adviseert organisaties met het bepalen en inrichten van structuur in data. De data wordt zodanig geprepareerd en gepresenteerd dat iedereen in de organisatie de juiste inzichten krijgt.

Boyum IT

Levert specifieke maatwerkoplossingen voor SAP Business One.

Indicium

Indicium levert oplossingen voor mobiele dataverwerking, veelal gebaseerd op automatische identificatie (AIDC) zoals barcode, RFID en Voice. Een concept dat veel tijd bespaart en dat de kwaliteit van logistieke processen aanzienlijk verhoogt.

Mark Global

Mark Global staat productie bedrijven bij op gebied van innovatie op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Databalance

Databalance is de onafhankelijke Nederlandse SAP Cloud provider. SAP Business One is beschikbaar als SAAS (Public) of als private cloud oplossing.

Elvy

Elvy biedt verschillende oplossingen om administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren w.o. de verwerking van facturen en declaraties.

We streven naar de beste samenwerkingen, zodat we onze opdrachtgevers optimaal in hun behoefte kunnen voorzien.