Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

Over ons

Planlogic: een ervaren partner in ERP projecten

Met onze kennis & ervaring en de kracht van SAP bent u klaar voor de toekomst.

Neem contact op

Over Planlogic

Planlogic bestaat al meer dan 25 jaar en heeft zich gespecialiseerd in de implementatie van SAP Business One voor midden- en klein bedrijven. Vanuit een duidelijke visie op automatisering begeleiden we onze opdrachtgevers van begin tot eind met SAP Business One. We leveren de licenties, verzorgen de implementatie en het beheer daarna. Dat doen we naar tevredenheid voor inmiddels ruim 80 klanten verspreid door heel Nederland maar ook daarbuiten. Klanten voelen zich thuis bij Planlogic door onze pure focus op SAP Business One, onze niet te grote maar ook niet te kleine omvang, onze kennis & ervaring, openheid en toegankelijkheid.

SAP Business One

Planlogic als partner voor SAP Business One

ERP pakketten zijn er in verschillende soorten en maten. Stap één is het kiezen van het juiste ERP pakket. Dit vraagt een gedegen aanpak met de juiste vertegenwoordigers vanuit de betrokken afdelingen. Het vervolgens succesvol implementeren ervan valt of staat met de keuze voor de juiste implementatie partner. Deze moet naast kennis van het ERP pakket, ook beschikken over kennis van de branche, projectvaardigheden en natuurlijk een klik hebben met uw team. Planlogic heeft als gecertificeerd SAP Partner al vele implementaties van SAP Business One binnen een grote diversiteit aan bedrijven tot een succes weten te brengen.

Ons Team

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van processen en SAP en spreken we uw taal. Daardoor zij we goed in staat proces, mens en ERP  bij elkaar te brengen. Het team van Planlogic bestaat uit enkel uit SAP gecertificeerde medewerkers, die gewend zijn om projectmatig te werken. Met ons ervaren team zijn wij als geen ander in staat om proces, organisatie en ERP systeem samen te brengen. Dit heeft in de praktijk geleid tot succesvolle opdrachten en tevreden klanten. Vanuit onze geruime ervaring weten wij dat de wensen van elke opdrachtgever verschilt, vanwege dit feit gaan wij graag het dialoog aan zodat SAP Business One (met eventuele plug-ins) volledig aansluit op de behoefte van uw bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden

Contact
Marcel Blokland

marcel.blokland@planlogic.nl