Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

Succesverhaal

Waboplast

Alle Succesverhalen
"De mensen bij Planlogic zijn echte vaklui. Ze begrijpen wat bij productiebedrijven speelt en hebben veel kennis van SAP Business One. Het is daarom prettig samenwerken en levert een goed eindresultaat"

Richard Waanders , Directeur eigenaar

Vraagstuk

Waboplast produceert en levert een brede reeks aan maatwerk kunststof producten aan klanten in diverse industrieën. Het bedrijf bestaat meer dan 32 jaar en heeft hierin een sterke naam opgebouwd. Uniek aan Waboplast zijn haar brede assortiment, korte levertijden en levergroottes. Om de groei te faciliteren, wil Waboplast SAP Business One uitbreiden naar de productie processen op de werkvloer.

Oplossing

Vanwege de kennis van productiebedrijven heeft Waboplast Planlogic om advies gevraagd. Na een korte analyse van de operatie en wensen/eisen is in overleg met Waboplast gekozen om PPS One (PPS1) te gebruiken. Door PPS1 te activeren, komen binnen SAP Business One extra productie functies beschikbaar. Bij Waboplast zijn planning, optimalisatie van materiaalverbruik en overzicht op de werkvloer belangrijke aandachtspunten. Voor de laatste worden daarom op maat voor Waboplast “apps” ontwikkeld die gekoppeld zijn aan SAP Business One. De apps worden door de operators gebruikt om werkorders de starten, tijd en materiaal verbruik te registeren en gereed melden.

Resultaat

Door de productieprocessen in SAP Business One onder te brengen, is de planning verbeterd en bestaat meer inzicht in de voortgang van de werkorders. Door de gekoppeld ‘apps’ op de werkvloer voor de operators gaan processen tussen kantoor en werkvloer naadloos in elkaar over. Iedereen weet wat hij/zijn wanneer moet doen waardoor efficiënter wordt gewerkt.

Andere succesverhalen

Vraag naar de mogelijkheden

Marcel Blokland

marcel.blokland@planlogic.nl