Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

Nieuws

Strategische SAP Business One samenwerking Planlogic & Asaptive

Per 1 januari 2022 zijn Planlogic B.V. en Asaptive B.V. een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van SAP Business One voor de Nederlandse markt.

Asaptive en Planlogic zijn beiden gespecialiseerd in de verkoop, implementatie en het beheer van SAP […]

Alle Nieuws
teamwork-planlogic-asaptive

21 jan 2022

Nieuws

Asaptive en Planlogic zijn beiden gespecialiseerd in de verkoop, implementatie en het beheer van SAP Business One voor het midden- en kleinbedrijf. Beide partijen gaan hierin voortaan samenwerken en willen deze samenwerking in de toekomst verder intensiveren.

Marcel Blokland (directeur Planlogic) en Joris Tettero (directeur Asaptive):

“Door de recente fusie/overname van een aantal grotere SAP resellers ontstaat er een vacuüm aan de onderkant en het midden van de markt. Dat vacuüm vullen wij op door het vormen van een SAP Business One huis naar klassiek model met een pure focus op SAP Business One, veel kennis/ervaring en een omvang die niet te groot maar ook niet te klein is. Kortom een club met SAP Business One experts die toegankelijk, pragmatisch en aanspreekbaar is.”

 

Over Planlogic (https://planlogic.nl)

Planlogic bestaat meer dan 25 jaar en is gespecialiseerd in de implementatie van SAP Business One voor MKB bedrijven en bedient met 14 medewerkers ruim 80 klanten in binnen- en buitenland.

Samenwerking Jos Dielemans SAP Business One Consultant

Over Asaptive (https://asaptive.com)

Asaptive is een onderneming gespecialiseerd in SAP Business One met meer dan 30 jaar in-house ervaring. Asaptive biedt consultancy, support en training voor het MKB tot 50 medewerkers.


Meer nieuws