Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

SAP Business One

SAP Business One, de basis voor uw bedrijfsvoering

Als ondernemer wil je op tijd de juiste dingen doen en overzicht houden zodat alles goed verloopt. Een ERP systeem vormt hiervoor de basis en wordt niet voor niets de backbone van een bedrijf genoemd. SAP Business One is de nummer 1 ERP software voor MKB bedrijven en wordt wereldwijd gebruikt in verschillende sectoren. SAP Business One is een geïntegreerde totaaloplossing die alle essentiële bedrijfsfuncties waaronder verkoop, inkoop, productie, magazijn en financieel omvat. SAP Business One zorgt ervoor dat u als één team samenwerkt en overzicht houdt.

Vraag demo aan Neem contact op
ERP

Enterprise Resource Planning

ERP (Enterprise Resource Planning) software is een geïntegreerde softwareoplossing, die alle bedrijfsprocessen van verkoop tot productie, logistiek en bedrijfsadministratie verbindt en informatie centraal opslaat. Hierdoor is er altijd een actueel overzicht van deze verschillende processen beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat bedrijven de juiste keuzes kunnen maken op basis van real-time data, verschillende afdelingen beter samen kunnen werken en de kans op fouten aanzienlijk wordt gereduceerd. Ook zorgt ERP software ervoor dat bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en geautomatiseerd. Het gevolg hiervan is dat bedrijven efficiënter kunnen werken en de focus uit kan gaan naar de belangrijke zaken. Een ERP systeem is dus de basis om groeiambities waar te maken.

SAP Business One als ERP systeem: Een juiste keuze

SAP Business One is een leidend ERP systeem dat vanuit de praktijk van het midden- en kleinbedrijf is ontstaan en de afgelopen jaren haar sporen heeft verdiend. Wereldwijd wordt SAP Business One inmiddels gebruikt door meer dan 60000 klanten in 170 landen. SAP Business One staat daarmee garant voor stabiliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en innovatie. Daarnaast is SAP de meest gebruikte ERP software in Nederland.

Met SAP Business One als ERP systeem legt u de basis voor een sterke operatie en centrale data. Met het SAP platform maakt u uw bedrijf klaar voor de vervolgstap in de digitale economie. SAP Business One is daarom de juiste keuze voor nu en straks.

Certified partner

SAP Business One

SAP en de digitale economie

Digitalisering speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven en grenzen tussen online en offline vervagen. Ook bij bedrijven en hun leverketen is deze trend naar digitaal zichtbaar. Er is sprake van- wat men noemt – een vierde “digitale” revolutie waarin bedrijven zich verbinden in netwerken van vraag en aanbod en zelfsturend zijn. Het resultaat hiervan is een toegenomen wendbaarheid, kostenbesparing en klanttevredenheid. Om uw organisatie klaar te maken en aan te sluiten op deze digitale economie, levert SAP haar Business Technology Platform (BTP). Het BTP biedt gereedschappen voor ontwikkeling (apps, RPA), data (big data, predictive analytics) en integratie (applicaties, blockchain, internet of things).

Vraag naar de mogelijkheden

Marcel Blokland

marcel.blokland@planlogic.nl

Onze diensten

SAP Business One Demo

SAP Business One Demo

Een investering in een nieuw ERP systeem is een grote stap voor een bedrijf. Voordat u een keuze kunt maken, wilt u daarom een eerst een goede indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden. Om u daarmee op weg te helpen, bieden we voor SAP Business One een online demonstratie aan.

Meer informatie

Succesverhalen

Implementeer SAP Business One eenvoudig binnen uw bedrijf

1

Demo

Vraag een demo aan bij Planlogic en ontdek wat SAP Business One voor uw bedrijf kan betekenen.

2

Vooronderzoek

De wensen van uw bedrijf worden in kaart gebracht door een van onze gecertificeerde SAP Business One consultants.

3

Implementatie

SAP Business One wordt door ons in 6 stappen binnen uw bedrijf geïmplementeerd.