Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

SAP Business One partner

SAP Business One partner

Uw SAP Business One Partner heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het bedienen van productie- en handelsbedrijven op het gebied van IT, in het bijzonder met ERP systemen. Vanuit deze ervaring blijkt SAP Business One uitstekend geschikt als ERP systeem voor deze branches.

Het is om die reden dat Planlogic partner is geworden van SAP Nederland voor SAP Business One. Met behulp van SAP Business One als ERP systeem en Planlogic als implementatie partner haalt u de juiste combinatie in huis om succesvol een ERP systeem te implementeren waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Wat we voor u kunnen betekenen als SAP Business One partner

Alleen een nieuw ERP systeem wil nog niet zeggen dat dit per definitie de gewenste verbeteringen gaat opleveren. Het gaat erom dat het systeem wordt ingericht op basis van de behoeftes binnen uw bedrijf. Onze SAP Business One consultants kunnen hierin als geen ander adviseren. Uw SAP Business One partner kent de branche en spreekt uw taal. Ook wanneer u al enige tijd werkt met SAP Business One kunnen we u bijstaan in het optimaliseren van SAP Business One. Ook voor niet SAP Business One gerelateerde vraagstukken hebben we specialisten in ons netwerk die u kunnen bijstaan.

Implementatie

Naast het advies over inrichting kunnen we u als SAP Business One Partner tevens bijstaan in het implementatie traject. Een belangrijk onderdeel van het project is het goed leren werken met het nieuwe systeem. Training en uitgebreid testen zorgt voor vertrouwen en draagvlak bij de mensen in uw team.  Als u uitgebreider wil weten hoe we u kunnen helpen bij de implementatiefase kunt u hier verder lezen.

Support

Uiteraard kunnen we u als SAP Business One partner bijstaan in dagelijkse operationele zaken die spelen bij het gebruikt van dit ERP systeem. Dit kan een inhoudelijke vraag zijn over de werking of aanpassingen die u graag ziet in het systeem. Lees hier verder als u daar meer over wil weten.

Licenties

Als SAP Business One partner kunnen we u voorzien in de gewenste licenties van SAP Business One. Hierin zijn twee varianten te onderscheiden. De licentie om SAP Business One aan te schaffen of deze te huren. Lees hier verder als u daar meer over wil weten.

Maak nu een afspraak met een SAP Business One consultant

Overweegt u om aan de slag te gaan met SAP Business One als ERP systeem en wilt u weten wat wij hierin voor u zouden kunen betekenen? Dan komen we uiteraard graag met u in contact. Eventueel kunnen we voor u met een consultant een SAP Business One demo organiseren of een ERP advies gesprek plannen.