Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

Magazijnbeheer

Verbeter uw Magazijnbeheer met Produmex Scan als Add-On voor SAP Business One

Produmex Scan zorgt voor efficiënte processen in het magazijn, een optimaal voorraadbeheer en real time informatie op kantoor en de werkvloer

Produmex_Scan_Add-On

Wat is Produmex Scan?

Produmex Scan (leverancier Boyum IT)  is een krachtige add-on voor SAP Business One  die speciaal is ontwikkeld voor een optimaal voorraad- en magazijnbeheer. Met deze add-on kunnen bedrijven het werk in hun magazijn automatiseren en zo de efficiency daarvan verbeteren. Produmex Scan maakt gebruik van een handheld (scanner, mobile phone) en barcode technologie. Magazijn medewerkers kunnen hiermee magazijntransacties, zoals ontvangsten, verplaatsingen, inventarisaties en verzendingen snel en makkelijk registreren. Produmex Scan is eenvoudig in het gebruik en integreert naadloos met SAP. Informatie over voorraad  is daardoor direct beschikbaar in SAP Business One of binnen Produmex San.

 

Ontdek Produmex Scan

Voordelen van Produmex Scan voor uw bedrijf

Produmex Scan automatiseert papieren processen in het magazijn, zorgt voor een efficiënter magazijn beheer en betere samenwerking tussen kantoor en de werkvloer. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder zijn de negen belangrijkste voordelen die Produmex Scan voor uw bedrijf kan bieden opgesomd:

  • Verbeterde efficiëntie: Automatiseer magazijnprocessen en verminder de afhankelijkheid van handmatige taken, wat resulteert in een hogere productiviteit en efficiëntie.
  • Nauwkeurig voorraadbeheer: Houd uw voorraadniveaus altijd up-to-date.
  • Verhoogde traceerbaarheid: Volg de bewegingen van uw voorraad nauwkeurig en verbeter de traceerbaarheid voor kwaliteitscontrole en nalevingsdoeleinden.
  • Snelle verwerking: Verwerk grote volumes aan magazijntransacties snel en efficiënt, waardoor de doorlooptijd wordt verkort en de klanttevredenheid wordt verhoogd.
  • Realtime inzichten: Krijg directe toegang tot realtime gegevens en rapporten over voorraad, prestaties en andere belangrijke magazijnstatistieken.
  • Foutreductie: Minimaliseer fouten en vermijd kostbare vergissingen die kunnen optreden bij handmatige gegevensinvoer of papieren processen.
  • Kostenbesparingen: Verminder operationele kosten door het verminderen van fouten, optimaliseren van voorraadniveaus en het efficiënt verwerken van magazijntransacties.
  • Naadloze integratie: Profiteer van de naadloze integratie met SAP Business One voor een gestroomlijnde en geoptimaliseerde workflow.
  • Schaalbaarheid: Groei mee met de behoeften van uw bedrijf, aangezien Produmex Scan geschikt is voor zowel kleine als grote magazijnen en kan worden aangepast aan uw groeiende vereisten.
Magazijnbeheer

Produmex Scan: magazijnbeheer voor groot en klein

Produmex Scan is geschikt voor een verscheidenheid van bedrijven in verschillende sectoren en groottes die hun magazijnbeheer willen optimaliseren. De meest voorkomende bedrijven die gebruik maken van Produmex Scan zijn distributiebedrijven, productiebedrijven, retailbedrijven, e-commercebedrijven, groothandelsbedrijven en logistieke dienstverleners. Ontdek of Produmex Scan geschikt is voor uw bedrijf.

Neem Contact Op

Produmex Scan in de praktijk: het verhaal van Badé

Ontdek hoe Planlogic de magazijnbeheer van het outdoor living bedrijf Badé heeft geoptimaliseerd met behulp van de standaard magazijn module (SAP WMS) in SAP Business One en Produmex Scan.