Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

Productiebedrijven

Optimaliseer uw productieprocessen met krachtige add-ons voor SAP Business One

Voor grip op productieplanning en het automatiseren van processen op de werkvloer (MES).

Neem Contact Op
Production facility

Wanneer is er een SAP Business One add-on nodig?

Voor de meeste productiebedrijven is de standaard functionaliteit van SAP Business One voldoende. Soms zijn er echter meer behoeftes, denk hierbij aan  productieplanning, branche specifieke eisen in food en chemicals, MES gerelateerde functies w.o scheduling, shop floor management of kwaliteitsbeheer. Om in deze behoeftes te kunnen voorzien, bieden add-ons voor SAP Business One uitkomst. Het voordeel van een add-on is dat u niet hoeft te zoeken naar een losstaand product dat met SAP gekoppeld moet worden. Add-ons voor SAP Business One integreren naadloos met SAP Business One en zorgen zo voor een optimale beleving bij gebruikers.

Voor productiebedrijven maakt Planlogic gebruik van de add-ons PPS One, ProcessForce en Boyum Cloud Produce. Met deze add-ons biedt Planlogic oplossingen op maat aan voor haar opdrachtgevers. Lees hieronder meer over deze drie SAP Business One add-ons.

Add-ons voor productiebedrijven

PPS One

PPS One (leverancier: CIM Pool), is een uitbreiding op SAP Business One voor productie bedrijven in de maakindustrie die (klein)seriematig of batch gestuurd produceren en/of assembleren. Voor bedrijven die op klantvraag produceren is inzicht in de beschikbare capaciteit van groot belang. Door gebruik te maken van PPS One kunnen bedrijven besparen op hun inkoopkosten, hun levertijden optimaliseren, hun voorraadbeheer verbeteren en hun productiviteit verhogen.

Lees Meer over PPS One

CompuTec ProcessForce

ProcessForce (leverancier CompuTec) is een uitgebreide add-on voor SAP Business One gericht op productiebedrijven met complexere productieprocessen en/of waar compliance en regelgeving een belangrijke rol speelt. ProcessForce biedt geavanceerde functionaliteit op het gebied van bijvoorbeeld planning, routings, bewerkingen, stuklijsten, kwaliteit en voorraadbeheer. Productiebedrijven met ProcessForce als add on op SAP Business One, optimaliseren hun operatie, meer inzicht en daardoor een beter sturing van hun productieomgeving.

Lees Meer over CompuTec ProcessForce

Boyum Cloud Produce

Boyum Cloud Produce (leverancier Bouym IT) is een add on voor SAP Business One die zorgt voor een betere samenwerking tussen het team op kantoor en de werkvloer. Door papierstromen digitaal te maken zijn gegevens over en weer direct beschikbaar en is sprake van real time inzicht bij het plannen en uitvoeren van werkorders.

Productieplanners kunnen hierdoor beter nieuwe werkorders toewijzen aan de juiste operators en proactief reageren op veranderingen die plaatsvinden tijdens de uitvoering.

Lees Meer over Boyum Cloud Produce

Planlogic als partner voor SAP Business One

Planlogic bestaat al meer dan 25 jaar en heeft zich gespecialiseerd in de implementatie van SAP Business One voor midden- en klein bedrijven. Voor ons is het belangrijk om een maatoplossing te bieden die past bij uw bedrijf en daar hoort de juiste kennis en expertise van eventuele SAP Business One add-ons ook bij. Tientallen productiebedrijven hebben wij al verder geholpen met het oplossen van hun vraagstukken. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen doen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Neem Contact Op