Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

Nieuws

Planlogic wordt onderdeel van Amista

Amista groeit verder en kondigt met trots aan dat SAP Business One specialist Planlogic toetreedt […]

Over Amista
Alle Nieuws
Amista groeit verder met overname Planlogic

9 okt 2023

Nieuws

Amista groeit verder en kondigt met trots aan dat SAP Business One specialist Planlogic toetreedt tot de groep. Met de overname van Planlogic op 15 september 2023 versterkt Amista haar kernactiviteiten en bevestigt zo haar ambitie om verder te groeien in de Benelux.

Groei en versterking
Amista is sinds september 2023 de gemeenschappelijke merknaam van een groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in SAP ERP-implementaties en aanverwante SAP-oplossingen, gedigitaliseerde documentstromen, oplossingen voor data-integratie en digitaal leren. Planlogic is gespecialiseerd in de implementatie van SAP Business One voor midden- en klein bedrijven.

Kris Adriaenssens, CEO Amista: “Planlogic bestaat al 25 jaar en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een SAP-specialist voor het MKB. Met de overname versterken we onze footprint in Nederland, waar we zo’n 300 klanten bedienen. We verwachten dat we met onze kennis en ruim productenportfolio de Planlogic klanten op een breder terrein kunnen ondersteunen.”

Vlnr Kris Adriaenssens CEO Amista - Mick De Valck Strategic Business Development Amista - Paul Witmond CTO Planlogic - Marcel Blokland Managing Director Planlogic

Vlnr Kris Adriaenssens, CEO Amista – Mick De Valck, Strategic Business Development Amista – Paul Witmond, CTO Planlogic – Marcel Blokland, Managing Director Planlogic

Focus op de klant
Klanten krijgen toegang tot een solide, grotere organisatie met een breed scala aan professionals. De directie van Planlogic, Paul Witmond en Marcel Blokland, zegt hierover: “Deze ontwikkeling is goed voor onze klanten die blijvend kunnen rekenen op hun vertrouwde contactpersonen en toegang krijgen tot nog meer kennis en kunde op het gebied van SAP en waardevolle aanverwante producten. We vertrouwen erop dat we onze klanten daardoor beter kunnen bedienen en dit de samenwerking ten goede komt.”

Meer weten over dit nieuwsbericht?
Neem contact op met
Joyce Vermeiren, Chief Marketing Officer bij Amista.
Mob. +32 496 65 37 59 – E-mail: joyce.vermeiren@amista.com

Over Amista

Amista is een IT-adviesbureau en softwareaanbieder en tevens een belangrijke SAP-partner op de Benelux-markt. Amista telt ongeveer 250 medewerkers. De kantoren zijn verspreid over België, Nederland en Luxemburg, en er zijn dochterondernemingen in India en Hongarije. Amista heeft in Nederland vestigingen in Almere, Dordrecht en Venray. Amista wil haar klanten een technologisch innovatief end-to-end oplossingspakket aanbieden binnen het traject van hun digitale transformatie. Amista is gegroeid uit de fusie van verschillende bedrijven met de steun van Capital A. Het aandeelhouderschap ligt voor bij 50% Capital A en voor 50% bij de werknemers.


Meer nieuws