Type hier je zoekopdracht

Demo aanvragen

Vraag direct een demo aan bij een van onze solution architects

Meer over onze demo

We komen zo snel mogelijk bij je terug voor een afspraak

FAQ

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen van onze gebruikers overzichtelijk op één pagina.

ERP

Wat is ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning en wordt binnen organisaties gebruikt om bedrijfsprocessen te verbinden met elkaar. Hierdoor wordt alle informatie centraal opgeslagen en is er altijd een actueel overzicht van de verschillende processen beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat bedrijven de juiste keuzes kunnen maken op basis van real-time data, verschillende afdelingen beter samen kunnen werken en de kans op fouten aanzienlijk wordt gereduceerd. Ook zorgt ERP software ervoor dat bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en geautomatiseerd. Het gevolg hiervan is dat bedrijven efficiënter kunnen werken en de focus uit kan gaan naar de belangrijke zaken. Een ERP systeem is dus de basis om groeiambities waar te maken.

Waarom kiezen voor SAP Business One?

SAP Business One is een leidend ERP systeem dat vanuit de praktijk van het midden- en kleinbedrijf is ontstaan en de afgelopen jaren haar sporen heeft verdiend. Wereldwijd wordt SAP Business One inmiddels gebruikt door meer dan 60000 klanten in 170 landen. SAP Business One staat daarmee garant voor stabiliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en innovatie. Daarnaast is SAP de meest gebruikte ERP software in Nederland.

Waarom kiezen voor Planlogic?

Planlogic houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met de implementatie van ERP systemen en heeft zich daarbij gespecialiseerd in SAP Business One. In die 25 jaar hebben we ruime kennis en ervaring opgedaan van processen bij bedrijven in verschillende branches. Inmiddels hebben wij ruim 80 tevreden klanten geholpen met het inzichtelijk maken van hun bedrijfsprocessen en het automatiseren daarvan. MKB’ers voelen zich thuis bij Planlogic door de vele jaren ervaring met SAP Business One. Daarnaast zijn we door onze niet te grote, maar ook niet te kleine omvang, een toegankelijk bedrijf dat open is en pragmatisch werkt. We passen daarom goed bij de doelgroep die we bedienen.

Overige vragen